Как да почистите един климатик?

Как да почистите един климатик?
При използване на климатици, е климатици FUJI много важно да се чисти от време на време. Почистване с климатик се отървава от натрупаните замърсявания и прах и се подобрява работата на климатици Пловдив.

От чувство за естетика, почистване климатици Пловдив и прави климатик нов-единица вид и участък. За почистване с климатик, основните инструменти, които са необходими са тенекия, прахосмукачка, дълго климатици Пловдив обработват четка, един бидон, парцали, детергенти климатици Пловдив и други почистващи химикали и отверки и гаечни ключове.

За прозореца единица климатик, първата стъпка е да се премахнат филтъра. След изваждането му, водата трябва да се поръси върху климатици Пловдив него и с помощта на парцал, прах за пране трябва климатици Пловдив да се прилага върху филтъра. След филтъра става сапунена, климатици Пловдив тя трябва да бъде напълно потопен в кофа на топла вода и се държат настрана за около 15 минути. След 15 минути, тя трябва климатици Пловдив да се изплаква с топла и студена вода и се окачи да съхне.

След това предната решетка е да бъдат премахнати от основния корпус. Съвременните климатици имат ключалки и само чрез премахване на ключалки, предната решетка може да бъде извадено. След като предната решетка е отстранена, метален кожух климатици Пловдив трябва да бъдат извадени като развиете винтовете. Винтовете климатици FUJI могат да се съхраняват в тенекия. Тогава масло свещи на вентилатора трябва да бъдат извадени, за да покажете на климатици Пловдив петрола климатици FUJI дупки с помощта климатици Пловдив на игла или отвертка. 3-4 капки масло, следва да се прилага за масло дупки. Тогава мръсотия и прах трябва да бъдат отстранени от предната перка помощта на климатици Пловдив четка.

След като сметта е отишъл, повърхността трябва да се напръскат с greasers или спрей почистващи препарати. След 15 минути, топла вода трябва да се изсипва бавно да се отстранят всички замърсявания. Трябва да се внимава, така че водата не влизат в контакт с електрически кабели климатици FUJI и проводници и хладилника бобини. Всяко наведе перките сега трябва да се изправи.

Това е деликатен процес и налягането не следва да се прилага. За кондензаторите, на един и същ процес на почистване и поене климатици Пловдив трябва да се направи. Тъй като кондензатор намотки климатици Пловдив съдържат високи газове под налягане, кондензатора климатици FUJI перки трябва да се борави с изключителна грижа.

Тогава един парцал трябва да се използва, за да почистите вентилатора остриета. Последната стъпка е да се вакуум цялата единица, климатици в Пловдив включително долната част на метално покритие. Излишъкът от вода трябва да се изцеди и климатика трябва да се пресглобен, когато е напълно суха.

За разделяне и ductless климатици, почистване е много лесно. Първата стъпка е да се свали предния капак. Следва да бъдат почистени и сухи. След това филтърът трябва да бъде извадено и да се почистват по същия начин, както е описано по-рано. След това се прави, голяма найлонова торбичка е необходима за напредък по-нататък.

Пластмасовата климатици Пловдив трябва да бъдат закрепени към климатици Пловдив задната страна климатици FUJI на уреда, така че да се прилага климатици Пловдив с единица. С едната ръка държи предната страна на чантата, така че да улови всяка мръсотия и прах, идващи от единица, климатици FUJI или спрей почистващи средства трябва да се прилага на намотки и ротор. Това трябва да се направи много климатици Пловдив внимателно, климатици FUJI така че цялата повърхност на климатици Пловдив рулони и ротора са покрити с почистващ препарат.

В устата на спрея трябва климатици FUJI да е близо до намотки и ротор е възможно. След това се прави и на единицата се оставя за около 10 минути, пръскачка трябва да се пълни с топла вода и нов кръг от пръскане трябва да се направи, климатици FUJI за да мият мръсотия и прах.

Всичко това време, климатици Пловдив чантата трябва да се провеждат внимателно, така че всички еднократно от единица, както и химикали и вода не попаднат в него. Водата трябва да се напръскат, докато мръсната климатици FUJI вода изтича. След това звено трябва да бъде почистена с прахосмукачка и се оставя да изсъхне, преди да инсталирате повторно и работа. Кондензаторът климатици FUJI трябва климатици Пловдив да се климатици FUJI почистват от време на време. Той трябва да бъдат демонтирани, почиства с химикали и почистена климатици Пловдив с прахосмукачка. Трябва да се внимава за кондензатора рулони, защото те съдържат високо налягане газове. След този процес, климатици Пловдив единицата ще започне охлаждане по-добре.

Коментарите са изключени.