Монтаж и демонтаж на климатици Сплит система

Монтаж и демонтаж на климатици Сплит система

Въпреки че балсами разделят на въздуха са по-лесни за инсталиране от балсами прозореца на въздуха, хотели в слънчев бряг трябва да се климатици Пловдив консултира с експерти преди да се климатици Пловдив прави нищо. Изглежда всички са толкова лесни за инсталиране и разглобяват един климатик разделят, хотели в слънчев бряг но климатици Пловдив най-добрият вариант е да се наемат експерти климатици Пловдив го направя, дори ако някой иска да го правят сами, а след това го направи пред един експерт.

За да инсталирате климатик Сплит, климатици Пловдив първата работа е да инсталирате хотели в слънчев бряг единица кондензатора. В кондензатора единица престой на открито, извън къщата. Тъй като външния въздух климатици Пловдив циркулира през кондензатора климатици Пловдив хотели в слънчев бряг единица, трябва да има достатъчно пространство около единица. Трябва да има най-малко 12 инча на пространството между климатици Daikin Пловдив кондензатора единица и стената на къщата. 12 инч също трябва да бъдат запазени от двете страни на кондензатора.

След правилното климатици Пловдив място е избран, хотели в слънчев бряг тампон трябва да се определят на място, проверка трябва хотели в слънчев бряг да климатици Пловдив се направи, за да се види, че подложката е на земята, дори и след кондензатора единица трябва да бъдат поставени в горната част на тампон.

Следващата стъпка е да хотели в слънчев бряг пробия дупка в стената, климатици Пловдив през която намотка хладилник климатици Пловдив ще влязат в къщата. Стаята, в която единицата климатик ще бъде поставен трябва да бъде разположена и на климатици Пловдив стената откри в тази стая. В хладилника намотка сега трябва да бъде свързана към хладник и хотели в слънчев бряг тичам през стената в стаята. След климатици Пловдив това се прави, линията климатици Пловдив PVC трябва да се сглобяват и се вливат в стаята. Линията PVC помага при кондензация.

хладилник намотка климатици Пловдив Окончателната работа серпентина се за свързване на електрически кабел и ниско напрежение проводник на кондензатора. В другия край на електрически кабел и ниско климатици Пловдив напрежение проводник след това се вливат в стаята. В окабеляването е пълна в този момент.

Сега, на метала за монтиране на стена се климатици Пловдив завинтва в стената. Докато завиване на хотели в слънчев бряг скоби на потребителите климатици Пловдив за употреба трябва да бъдат посочени и групи трябва да бъдат поставени на височина, която е препоръчана от производителя.

Сега единица климатик трябва да бъдат закрепени климатици Пловдив към скоба. Последната стъпка е да се стигне до хотели в слънчев бряг последната електрически и други връзки проводник. След това се прави, климатици Пловдив ако инсталацията не е пълна и климатик разделят на въздуха е готова да работи.

Коментарите са изключени.